5 найкорисніших натуральних чаїв

5 найкорисніших натуральних чаїв

Піклуєтеся про здоров’я? Зверніть увагу на чаї, які не тільки втамовують спрагу, але й складники яких мають низку корисних властивостей та чинять комплексний позитивний вплив на організм. Саме такими є ягідні чаї-концентрати від Yogoda — це корисні напої, створені з дбайливо відібраних натуральних інгредієнтів, кожен з яких має унікальний комплекс вітамінів, мінералів і антиоксидантів.

У цій статті розповімо про 5 натуральних чаїв Yogoda, які актуально вживати кожному, хто турбується про своє здоров'я:

  • імбирний; 
  • малиновий; 
  • обліпиховий; 
  • журавлинний; 
  • смородиновий.

Імбирний чай

Імбирний чай завдяки головному його складнику – імбиру, що містить велику кількість вітамінів (С, В1 і В2), допомагає успішно боротися з першими симптомами застуди, зміцнює імунітет, зігріває, знімає втому й тонізує організм, а також позитивно впливає на травну й серцево-судинну системи. Рекомендовано вживати імбирний чай у холодну пору року в теплому вигляді.

Імбирний чай Yogoda з годжі

Імбирний чай Yogoda з годжі

Малиновий чай

Малиновий чай виготовляється на основі малини, імбиру та кориці, що містять вітаміни С, А, Е та групи В, низку мінералів, клітковину й пектини, а також необхідні організму кислоти. Ці складові мають антиоксидантні, жарознижувальні й потогінні властивості, розширюють судини, завдяки чому допомагають заспокоїти кашель, а також стабілізують тиск і сприяють глибокому здоровому сну. 

Обліпиховий чай

В обліпиховому чаї основою є власне обліпиха, імбир та бодян, що мають високий вміст вітамінів А, Е, К, С та групи В, допомагають зміцнити імунну систему й боротися з інфекціями, полегшують симптоми грипу та застуди, підвищують загальний тонус організму, а також покращують роботу серцево-судинної системи та стимулюють регенерацію тканин.

Журавлинний чай

Журавлина, лайм, імбир, мед та м'ята у складі цього чаю містять вітаміни B, C, E та низку інших корисних речовин, які мають антиоксидантні, бактерицидні, протизапальні та жарознижувальні властивості, підсилюють імунітет, а також допомагають зміцнити серцево-судинну систему й полегшити симптоми артриту.  

Смородиновий чай

Такий чай-концентрат виготовляється зі смородини, меду та базиліку, що містять велику кількість вітамінів С і К, мінерали та інші корисні речовини, що мають протизапальні й антисептичні властивості, підвищують імунітет, допомагають поліпшити зір, зміцнюють серцево-судинну систему та покращують роботу травної системи. 

Купити корисні чаї Yogoda з доставкою 

Рідкі чаї-концентрати Yogoda — це напої з натуральних компонентів, виточене поєднання яких забезпечує організм необхідними вітамінами й мікроелементами, допомагає підтримувати імунітет і підвищувати тонус. Переконайтеся в цьому самостійно, замовте натуральні чаї Yogoda з доставкою у своє місто!