Користь натурального чаю

Користь натурального чаю

Уявіть собі, що є такий чай, який можна заварити лише за кілька секунд. І ні, це не вигадка. Це рідкий чай-концентрат від Yogoda, який не тільки надзвичайно зручний, але й неймовірно корисний.

Що таке рідкі чаї-концентрати

Рідкий концентрат чаю — це швидкий і зручний спосіб насолодитись улюбленим напоєм. Головна відмінність концентрату, якщо порівняти зі звичайним чаєм, полягає у зручності. Аби отримати чай із концентрату, потрібно всього лише додати окріп.

Однією з відмінних особливостей концентратів Yogoda є їхня насиченість. І досягається вона за допомогою унікальної технології швидкої пастеризації за невисоких температур. Річ у тім, що після ретельного відбору фрукти та ягоди, заморожені за низьких температур, змішуються з іншими інгредієнтами та піддаються короткочасній температурній обробці. Завдяки цьому вдається зберегти корисні властивості й оригінальний смак усіх інгредієнтів. Саме завдяки такій технології напої Yogoda такі смачні та корисні. У складі напоїв немає консервантів, підсилювачів смаку чи барвників. Лише натуральні компоненти, дбайливо виплекані природою.


чай з чебрецем, грушею та лаймом

чай з чебрецем, грушею та лаймом

Корисні властивості рідких чаїв Yogoda

Напої Yogoda — чудовий спосіб наситити свій організм вітамінами й корисними мікроелементами, адже ягоди та фрукти містять поживні харчові волокна, антиоксиданти, вітаміни Е, А тощо.

В асортименті Yogoda є такі корисні напої:

  • класичні чаї: імбирний, журавлинний, малиновий, обліпиховий, смородиновий;
  • чаї для підвищення імунітету: імбир та куркума, малина та куркума, імбир та годжі, малина та ацерола;
  • чаї без цукру: груша та лайм із додаванням чебрецю, чорноплідна горобина та кизил із нотками чилі, маракуя та манго з мускатним горіхом;
  • літні коктейлі: Мохіто, Брамбл, Морський бриз, Персиковий Белліні.

Якщо купити натуральний чай і регулярно вживати його, вдасться заспокоїти нерви, налагодити сон і навіть сповільнити процеси старіння.

Як приготувати напій із чаю-концентрату Yogoda

Готувати чаї Yogoda дуже просто. Виливаєте вміст пакування в чашку, додаєте окріп, ретельно розмішуєте і смакуєте. Тож не втрачайте нагоду відкрити нові гастрономічні горизонти й мерщій скуштуйте корисні напої від Yogoda.